Training Verhoog je verkoopsucces met DISC

Heb je moeite met het verhogen van je verkoopsucces? Wil je weten hoe je het meeste uit klanten kunt halen zodat je meer verkoop kan realiseren?

 
Product owner Afbeelding

Met onze DISC-Sales training "Verhoog je verkoopsucces met DISC" laten we je zien hoe je met DISC klanten kunt analyseren en hoe je de verschillende profielen in het verkoopgesprek kunt begrijpen en benutten. Je leert hoe je klanten kunt identificeren, communiceert met klanten met een ander DISC-profiel en hoe je conflicten kunt oplossen. Daarnaast laten we je in oefeningen en rollenspellen zien, waarin je je vaardigheden gaat verbeteren.

Deze training is perfect voor verkopers die hun verkoopsucces willen verhogen door klanten beter te begrijpen en communicatie- en relatievaardigheden te versterken. Aan het einde van de training ga je meer inzicht hebben in de kenmerken en het gedrag van klanten met verschillende profielen, krijg je meer begrip voor klanten en heb je verbetering in je verkoopsucces.

 

Waarom je deze training moet volgen

Young Sales Professionals weten dat als je je aanpast aan je klant, je meer kans hebt op succes. Maar het kan moeilijk zijn om dat in de praktijk te doen.

Daarom is de DISC-sales training “Verhoog je verkoopsucces met DISC” precies wat je zoekt. Je leert de vaardigheden die je nodig hebt om DISC-profielen te identificeren en te communiceren met klanten op basis van hun DISC-profiel.

Je krijgt de theorie om alles uit DISC te halen:

  • je leert wat DISC is
  • waarom het nuttig is voor verkopers
  • je leert over de verschillende profielen

Daarnaast krijg je praktische lessen met rollenspellen en oefeningen. Je leert hoe je de verschillende profielen kunt identificeren, hoe je kunt reageren op hun gedrag en hoe je DISC kunt gebruiken voor het identificeren van verkoopkansen en het opbouwen van klantrelaties.

Na deze training ben je bekwamer in het verkopen, je zal klanten meer begrijpen en beter je in staat om succesvol met je klanten te communiceren. Je krijgt de vaardigheden die je nodig hebt om je verkoopsucces te vergroten.

 

Wat je gaat bereiken

Tijdens deze training gaan we dieper in op wat DISC is en hoe het je kan helpen om je verkoopvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Je leert hoe je verschillende DISC-profielen kunt identificeren, hoe je moet communiceren met klanten en hoe je moet reageren op klantgedrag. We bieden je ook verschillende praktische toepassingen en oefeningen om je kennis van DISC te versterken.

Aan het einde van de training heb je geleerd hoe je DISC kunt gebruiken voor het identificeren van verkoopkansen, het versterken van relaties met klanten en het oplossen van conflicten. Je zult waardevolle, betrouwbare klantrelaties opbouwen die je verkoopsucces in de toekomst verhogen!


Certificaat

Na afronding van de training ontvang je een Professioneel Young DISC Sales Professional van Centrum voor Zelfsturing. Hiermee toon je aan dat je kennis hebt van de DISC en weet hoe je dit in kunt zetten in je professionele verkoop omgeving.

Heb je vragen over deze training?

Neem dan contact op via 0317 794 516 of hallo@centrumvoorzelfsturing.nl. We helpen je graag verder.

Praktische informatie

1 dag van 9.30 tot 16.30

Maximaal 10 deelnemers

€ 999,- excl. BTW

Met DISC analyse en 1,5 uur 1-op-1 coaching
(t.w.v. € 249,-)
€ 1185,- excl. BTW

Wageningen