Training Persoonlijk Leiderschap

Ontdek waar jouw kansen liggen en hoe je ze kunt realiseren met onze 2-daagse training Persoonlijk Leiderschap.

persoonlijk leiderschap

Waarom Persoonlijk Leiderschap trainen?

Steeds meer organisaties werken op een zelfsturende manier. Denk aan Scrum teams die zelfsturend samenwerken aan productontwikkeling. Persoonlijk leiderschap gaat over het nemen van leiderschap over je eigen persoonlijke handelen. Persoonlijk leiderschap maakt dat jij weet hoe je jouw doelen kunt verwezenlijken zodat je dat kunt bereiken waar je je goed bij voelt. Dit maakt dat persoonlijk leiderschap je sterker maakt als professional en als mens.

Doordat steeds meer organisaties op zelfsturende manier gaan werken wordt persoonlijk leiderschap steeds belangrijker. De veranderingen in de wereld veranderen sneller dan ooit tevoren en organisaties passen zich daarop aan. Er wordt hierdoor steeds meer van jou als individu verwacht. Persoonlijk leiderschap is daardoor van grote toegevoegde waarde om binnen de huidige veranderende omgeving jouw verantwoordelijkheid te kunnen pakken.

Dat klinkt natuurlijk mooi: jouw eigen verantwoordelijkheid kunnen pakken. Maar hoe zorg je er nu voor dat je de juiste keuzes maakt? Hoe weet je nu dat de richting die je opgaat bij jou past? En hoe zorg je er nu voor dat jouw keuzes passen bij wat voor jou belangrijk is? Zowel in je werk als privé?

De training Persoonlijk Leiderschap heeft als doel jou te helpen bij deze vragen. Het geeft je inzicht in wie je bent en wat voor jouw belangrijk is. Ook ontdek je jouw drijfveren, de waarden die daarbij horen en hoe je die samenvoegt met jouw professionele kwaliteiten. Het is juist deze bewustwording die helpt je ware kwaliteiten te benutten en mogelijke belemmerende overtuigingen in te ruilen voor andere gedragspatronen en denkpatronen.

Je leert jezelf kennen en de beste versie van jezelf te worden!

Wat je gaat bereiken:

Na de training Persoonlijk Leiderschap:

  • Heb je inzicht in jezelf, je persoonlijke kwaliteiten en voor welke valkuilen je moet uitkijken;
  • Heb je goed in kaart wat jouw drijfveren zijn;
  • Heb je inzicht in de belangrijkste doelen die je de komende 5 jaar wilt bereiken;
  • Heb je inzicht in de manier waarop je jouw kwaliteiten en unieke talenten productief in kunt zetten;
  • Heb je inzicht in de manier hoe je jouw kwaliteiten en talenten in kunt zetten als professional;
  • Heb je handvatten gekregen om belemmerende patronen te ontdekken en deze om te buigen naar helpende overtuigingen;
  • Heb je meer grip op de wereld om je heen;
  • Begrijp je de wereld om je heen beter;

Is deze training iets voor jou?

Als jij een professional bent die de persoonlijke effectiviteit naar een hoger plan wil tillen, dan wel. Wil je ook nog succesvol zijn in jouw werk en jouw kwaliteiten en drijfveren inzetten in jouw loopbaan, dan moet je zeker even doorlezen. Ben je bereid jouw belemmerende patronen te doorbreken en met compassie te reflecteren op je gedrag, en alles wat daar onder de oppervlakte aan ten grondslag ligt, dan moet je zeker aanmelden voor deze training Persoonlijk Leiderschap!

Wat gaan we doen tijdens de training?

Wij zijn overtuigd van leren door te doen. Onze trainingen volgen daarom het patroon Kennis-Inzicht-Toepassing. In korte blokken gaan we eerst kort aan de slag met kennis over de verschillende aspecten van Persoonlijk Leiderschap. Daarna schakelen we snel over naar inzicht: hoe is dit voor jou? Om het blok af te sluiten met toepassen. Dat laatste kan een rollenspel zijn, het opstellen van een persoonlijk plan of een andere oefening om te ervaren wat de kennis en inzicht voor jou betekenen.

Waarom centrum voor zelfsturing?

Centrum voor zelfsturing is gespecialiseerd in het trainen en coachen van individuen, teams en organisaties die een stap willen maken in zelforganisatie of zelfsturing. Persoonlijk leiderschap is van cruciaal belang voor het succes van zelforganisatie en verbondenheid met hetgeen wat je doet.

Wij maken de theorie altijd praktisch toepasbaar voor jouw situatie zodat je direct na een training aan de slag kunt. Onze trainers hebben veel praktijkervaring waardoor de theorie tot leven komt in onze training.

Heb je vragen over de Persoonlijk Leiderschap training?

Neem dan contact op via 0317 794 516 of hallo@centrumvoorzelfsturing.nl. We helpen je graag verder.

Praktische informatie

2 dagen van 9.30 tot 16.30

Maximaal 16 deelnemers

€ 950,- excl. BTW

Wageningen - Ede - Veenendaal