Onze volledige trainingsaanbod

Wij hebben onszelf als doel gesteld de vaardigheid van zelfbestuur naar Nederland te brengen. Dat doen wij door het verzorgen van trainingen, coaching en ondersteuning bij transformaties.

De trainingen van Centrum voor zelfsturing
ALLE TRAININGEN OP EEN RIJTJE

Bekijk al onze trainingen hieronder

JOUW TALENT VOLLEDIG BENUTTEN

Training Persoonlijk Leiderschap

undraw_educator_re_ju47

Ontdek waar jouw kansen liggen en hoe je ze kunt realiseren met onze 2-daagse training Persoonlijk Leiderschap.

Bekijk deze training
BEPAAL DE RICHTING

Workshop Missie en Visie

van missie naar strategie

Welke kant wil je met de organisatie op? Wat zijn de doelstellingen en, misschien wel belangrijker, waarom wil de dat?

Bekijk deze workshop
AGILE WERKEN MET SCRUM

Introductie training Scrum

Het Scrum proces

Ontdek waarom iedereen toch zo enthousiast is over Scrum. In 1 dag leer je wat Scrum is, hoe het werkt en heb je ervaren waarom het zo goed werkt.

Bekijk deze training
LEIDINGGEVEN ZONDER DE BAAS TE ZIJN

Leidinggeven als een baas

Zelfsturend leiderschapTijdens deze training ontdek je hoe je zelfsturend leiding kunt geven. De basis van zelfsturend leiderschap bestaat uit persoonlijk leiderschap (wat gebeurt er in mij) en situationeel leiderschap (wat gebeurt er in mijn omgeving). Beide kwaliteiten heb je nodig om leiding te geven binnen een zelfsturende organisatie.

Bekijk deze training
INCOMPANY TRAINING

Wij bieden onze trainingen ook aan als incompany training

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen doen? Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om je meer te vertellen!

TESTIMONIALS

Wat onze klanten zeggen

“Na een vrijblijvend kennismakend gesprek op locatie samen gekeken naar de huidige processen in de organisatie. Hieruit zijn we samen tot een passende strategie gekomen om een specifiek pijnpunt aan het licht te brengen. In de super interactieve workshop, gegeven door Bob en Marco, is dit op een hele natuurlijke manier aangekaart. Persoonlijk heeft het mij nieuwe en vooral verassende inzichten gegeven in mijn team, dit heeft doelen die ik niet haalbaar zag weer terug op de kaart gezet. Wil jij nieuwe inzichten krijgen in de team dynamiek, samenwerking en organisatie dan raad ik zeker aan om contact op te nemen met centrum voor zelfsturing. Maar, zorg voor een leeg whiteboard want de post-its vloeien rijkelijk 😊”