Verkoop is geen koud kunstje

Verkopen is geen makkelijke klus. Je komt al snel in een positie waarin je niet zeker weet hoe je je boodschap op een effectieve manier over moet brengen. Gelukkig biedt de training van Centrum voor Zelfsturing je de kennis die je nodig hebt om je verkopen te verhogen.

studeren kan ook leuk zijn
HIER VALT WAT TE LEREN

Waar start jouw learning journey?

KOM ZELF IN JE KRACHT

Verhoog je verkoopsucces met DISC

Heb je moeite met het verhogen van je verkoopsucces? Wil je weten hoe je het meeste uit klanten kunt halen zodat je meer verkoop kan realiseren?

GA AAN DE SLAG!
TESTIMONIALS

Wat onze klanten zeggen

“Na een vrijblijvend kennismakend gesprek op locatie samen gekeken naar de huidige processen in de organisatie. Hieruit zijn we samen tot een passende strategie gekomen om een specifiek pijnpunt aan het licht te brengen. In de super interactieve workshop, gegeven door Bob en Marco, is dit op een hele natuurlijke manier aangekaart. Persoonlijk heeft het mij nieuwe en vooral verassende inzichten gegeven in mijn team, dit heeft doelen die ik niet haalbaar zag weer terug op de kaart gezet. Wil jij nieuwe inzichten krijgen in de team dynamiek, samenwerking en organisatie dan raad ik zeker aan om contact op te nemen met centrum voor zelfsturing. Maar, zorg voor een leeg whiteboard want de post-its vloeien rijkelijk 😊”

INCOMPANY TRAINING

Wij bieden onze trainingen ook aan als incompany training

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen doen? Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om je meer te vertellen!