Leiderschap: inspireer, motiveer en groei

Leiderschap is het vermogen om anderen te inspireren, te motiveren en te begeleiden. Leiderschap helpt bij het bereiken van doelen. Het gaat om het creëren van een omgeving waarin mensen kunnen groeien en hun doelen kunnen bereiken. Zowel hun eigen, persoonlijke doelen, als de doelen van de omgeving waarin ze zich bevinden. Voor veel Young Professionals is dit erg lastig. Vragen als: "wie ben ik?", "Waar word ik blij van?" en "waar ben ik eigenlijk goed in?" spelen vaak een belangrijke rol. In deze training gaan we aan de slag met die vragen en zoeken we samen uit wat jou echt een leider maakt!

persoonlijk leiderschap
leidinggeven als een baas dame
TRAINING LEIDERSCHAP

Young Professionals, de leiders van de toekomst

Wij zien Young Professionals als de leiders van de toekomst. Of het nu gaat om klimaatverandering, de vergrijzing of 'gewoon' het leiden van een bedrijf: over een aantal jaar zijn zij het die dat moeten doen. Young Professionals die net bij jouw bedrijf beginnen hebben deze vaardigheden nog niet. Tijdens deze training leren wij hoe ze leiderschap kunnen tonen. Aan zichzelf, maar ook aan hun omgeving. Dit maakt dat Young Professionals resultaat gericht, betrokken en flexibele medewerkers worden.

De training in 3 modules

1. Persoonlijke visie & doelen stellen

Leiderschap is weten wat je wilt, waar je naartoe wilt en hoe je dat wilt gaan doen. In het eerste deel van de training gaan we daarmee aan de slag! We leren jou, als Young Professional, hoe je jouw persoonlijke visie ontdekt en hoe je daar doelen aan koppelt.

2. Actie nemen & leren van fouten

Met alleen doelen ben je er natuurlijk niet. Je moet ze omzetten in actie. Welke acties kun je uitzetten? Hoe maak je er kleine experimenten van zodat je ze kunt inzetten om van te leren als ze niet zo goed uitpakken. Deze praktische uitwerking leren we in dit deel.

3. Anderen in hun kracht zetten

Goede ideeën moet je natuurlijk niet voor jezelf houden. De kennis die je opgedaan hebt is enorm waardevol voor anderen. Maar hoe kun je die op een goede manier overdragen? In het laatste deel van deze training is dat precies het onderwerp waar we mee aan de slag gaan.

Deze training volgen?

Dat kan! Deze training is onderdeel van ons volledige onboarding programma voor Young Professionals. De training wordt echter ook als zeer waardevol ervaren door medewerkers die al wat langer in dienst zijn. Daarom bieden we deze training ook aan als open inschrijving. Daarbij word je ingedeeld bij de deelnemers aan het 90-dagen-onboarding-programma. 

De training kan los gevolgd worden voor slechts € 750,- excl BTW. Vul het formulier in en we sturen je, geheel vrijblijvend, meer informatie over deze training en de startdata.