Verhoog je verkoopsucces
met DISC

Heb je de verkoop vaardigheden die nodig zijn om je carrière op jonge leeftijd naar een hoger niveau te tillen? Centrum voor Zelfsturing heeft de perfecte training voor Young Sales Professionals. Marco van Damme en Bob Kosse, onze ervaren trainers, hebben jarenlange ervaring in het trainen van sales professionals. Ze hebben een uniek programma ontwikkeld dat je de vaardigheden leert die nodig zijn om je verkoopsucces te verhogen.

De voordelen van onze DISC training voor Young Sales Professionals

Met onze DISC training krijgen Young Sales Professionals de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een ​​succesvolle verkoopstrategie te creëren. DISC is een verkoopstrategie die je helpt om je herkenningsvermogen te vergroten, je verkoopvaardigheden te verbeteren en je verkoopsucces te verhogen. Je leert hoe je stressvolle situaties kunt omgaan, effectief kunt omgaan met klanten en je krijgt inzicht in hoe je je verkoopvaardigheden kunt verbeteren.

Waarom wij specialist zijn op het gebied van DISC Sales trainingen

Wij zijn de specialisten in DISC Sales trainingen. Onze trainers hebben jarenlange ervaring in het trainen van sales professionals. Ze hebben een unieke aanpak ontwikkeld die je de mogelijkheid geeft om een ​​succesvolle verkoopstrategie te creëren. Je leert hoe je je verkoopvaardigheden en herkenningsvermogen gaat verbeteren, zodat je je verkoopsucces kunt verhogen.

Wat ons uniek maakt in onze aanpak

Onze trainers zijn gespecialiseerd in het trainen van Young Sales Professionals. We maken gebruik van het DISC-model voor verkoop om je te helpen je vaardigheden te verbeteren. We bieden ook persoonlijke coaching en ondersteuning om je te helpen de vaardigheden te leren die je nodig hebt om je verkoopsucces te verhogen.

ONZE MENSEN

Wie er over de vloer komen

Een team van specialisten die jou gaan helpen je verkoopsucces te vergroten. Geen kleine opgave, maar we gaan er iedere dag vol voor!

Trainer / DISC specialist

Bob Kosse

Met een achtergrond in de IT ontdekte Bob al heel snel dat de gebruiker van de oplossing belangrijker is dan de oplossing zelf. Nadat hij in aanraking kwam met DISC was het hek van de dam. Lezen, lezen en nog eens lezen. Alles wat met gedrag te maken had nam hij op. Na zijn certificering als DISC specialist is hij zich helemaal geen toewijden aan dit mooie instrument.

Trainer / DISC specialist

Marco van Damme

Marco laat zich het beste omschrijven als een gepassioneerde, toegewijde en enthousiaste motivator die inspireert en kansen creëert. Gedreven door de passie om het beste uit de mensen te halen en hen te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Sinds de certificering als DISC specialist is Marco officieel aan de slag gegaan om Young Sales Professionals naar de next level te helpen.

Verhoog je verkoopsucces met DISC 

Verhoog je verkoopsucces met de DISC Sales training van Centrum voor Zelfsturing. Onze trainers geven je de vaardigheden die je nodig hebt om een ​​succesvolle verkoopstrategie te creëren. Onze unieke aanpak geeft je inzicht in hoe je je verkoopvaardigheden kunt verbeteren, stressvolle situaties kunt aanpakken en effectief kunt omgaan met klanten. Klik op de knop hieronder voor meer informatie over onze DISC Sales training en hoe ze  jouw helpen je verkoopsucces te verhogen!

Ben jij moedig genoeg?

Heb jij voldoende lef om te vragen om hulp? Wanneer je ons belt gaan we direct het gesprek met je aan.

Waar je rekening mee moet houden:

  • Jij bent uniek, verwacht dus maatwerk
  • We doen het samen met jou
  • Verandering voor de lange termijn
  • Praktisch zonder zweverig gedoe