HET KAARTSPEL VOOR IEDERE VERGADERING

Kaartspel Gangmakers en afronders

Zijn de check-ins bij jouw vergaderingen ook zo saai. Gaat het altijd wel oké met iedereen maar ontstaat er nooit een connectie? Sluit je iedere vergadering netjes af maar komt daar nooit een echt verbeterpunt uit? 

Dan is dit kaartspel gangmakers & afronders waar je naar op zoek bent!

ALLE KAARTSOORTEN
GANGMAKERS
START IEDERE VERGADERING MET ENERGIE

Hoe gaat het met je?

Sinds het 'in' is geworden om een check-in te doen bij iedere vergadering, is dit zo ongeveer de standaard vraag geworden. Lekker saai is het in ieder geval wel! Net als de antwoorden die je krijgt op die vraag.

"Kan dat niet anders?", heb je jezelf vast al wel eens afgevraagd. Gelukkig is hier het antwoord! Het kaartspel van Gangmakers & Afronders bevat 18 verschillende vragen die ervoor zorgen dat je jouw vergaderingen wel met energie kunt starten.

HET ZIT ER WEER OP

Fijn, de vergadering is klaar, maar ...

hoe ging de vergadering? Maar dan echt? Welke verbeteringen zou je hier kunnen aanbrengen? Als je letterlijk die vraag stelt aan het einde van de vergadering, komt er vaak vrij weinig echt inhoudelijke informatie. Een gemiste kans dus!

Gelukkig biedt het kaartspel Gangmakers & Afronders een mooie oplossing. 33 vragen, ingedeeld in de categorieën: proces, inhoud en interpersoonlijk, zorgen dat je iedere vergadering kunt eindigen met echt waardevolle informatie.

Dit unieke kaartspel koop je voor slechts € 19,95 (excl BTW) bij Centrum voor Zelfsturing.

AFRONDERS