Verhoog je verkoopsucces als Young Sales Professional met behulp van DISC

Als Young Sales Professional wil je natuurlijk het beste uit jezelf halen. Dat betekent dat je je klanten beter moet begrijpen en de juiste aanpak moet kiezen. Het DISC-model kan je hierbij helpen.

DISC plaatje transparant

Wat is dat eigenlijk, DISC?

DISC is een gedragsanalyse die in de jaren '20 van de vorige eeuw werd ontwikkeld door William Moulton Marston. Het model is gebaseerd op een aantal gedragsstijlen die Marston heeft geïdentificeerd. DISC staat voor Dominantie, Invloed, Stabiliteit en Conformiteit.

Wat laat DISC zien?

Met DISC kun je zien welke gedrag voorkeuren een persoon heeft. Het geeft je inzicht in de manier waarop een persoon communiceert, omgaat met moeilijke situaties en zich gedraagt in een team.

Voordelen van DISC voor Sales Professionals

DISC biedt Young Sales Professionals een aantal belangrijke voordelen. Door DISC te gebruiken, begrijpen sales professionals beter hoe hun klanten denken. Hierdoor kunnen ze beter inschatten hoe ze het beste kunnen reageren op hun klanten. Dit helpt Young Sales Professionals om beter in staat te zijn om hun klanten te helpen. Natuurlijk verhoogt dit de verkoopcijfers!

Verhoog je verkoopsucces met DISC

Als Young Sales Professional moet je altijd proberen je klanten beter te begrijpen. DISC kan je hierbij helpen. Door de training "Verhoog je verkoopsucces met DISC" te volgen, leer je hoe je DISC kunt gebruiken om je verkoopsucces te verbeteren.

DISC plaatje transparant
WAT IS JOUW NATUURLIJKE GEDRAG?

Waarom DISC van Centrum voor Zelfsturing?

Het Disc Model van Centrum voor Zelfsturing is een objectieve methode om het natuurlijke en aangepaste gedragsprofiel van professionals in kaart te brengen. Deze DISC methode onderscheidt zich in de praktische toepasbaarheid en geeft individuen op zeer krachtige en effectieve wijze inzicht in hun persoonlijke talenten en persoonlijke voorkeuren.

De analyse is gebaseerd op een DISC test van de natuurlijke gedragsstijl, de "basisstijl" van de individu. Dit is het gedrag dat de persoon van nature vertoont, ongeacht de omgeving waarin hij of zij zich bevindt.

Door inzicht te krijgen in de basisstijl, kunnen individuen beter bepalen in welke werkomgeving zij het best tot hun recht komen, bij welke bedrijfscultuur, bedrijfsgrootte of in welke branche zij het beste passen.

Daarnaast wordt ook geanalyseerd hoe iemand zich gedraagt onder invloed van zijn of haar werkomgeving, de "responsstijl". Door te kijken naar de verschillen tussen de basisstijl en de responsstijl, kan er worden uitgelegd waar spanningen in het werk ontstaan of welke aspecten van het natuurlijke gedrag onderbelicht blijven.

Inzicht in jouw persoonlijke voorkeursstijl? Bestal dan via de knop hieronder jouw DISC analyse inclusief 1,5 uur 1-op-1 coaching voor slechts € 249,-.