Groeien en ontdekken in praktische gesprekken

Coaching van Centrum voor Zelfsturing is gericht op een praktische aanpak. Dat is voor Young Professionals zeker een must. Ze hebben niet alleen een goed gesprek nodig maar ook duidelijk handvatten, een duidelijke richting en duidelijke taken. Tijdens de coaching sessie gaan we uit van waar de Young Professional tegenaan loopt en laten we hem of haar met praktische, uitvoerbare, oplossingen komen.

exclusief
zelfsturing in bedrijf
ONLINE, ALTIJD BEREIKBAAR

Community, e-mail, telefoon en zelfs WhatsApp

We zien nog wel eens dat de stress hoog oploopt. Dan wil je gewoon niet moeten wachten op het moment van de volgende coaching sessie. Gelukkig hoeft dat ook niet! Het 90-dagen-onboarding-programma heeft een online community. Hier zitten Young Professionals in die in dezelfde fase zitten als jij, meer ervaren Young Professionals en coaches. Je kunt daar met al je vragen terecht. Wil je nog sneller antwoord? Geen paniek! Bel, mail of app gewoon direct met je coach. Je krijgt dan direct de handvatten die je nodig hebt om door te gaan!

De 3 Coaching zekerheden

1. Persoonlijk en direct toepasbaar

Onze coaches zijn praktisch ingesteld. Dit is precies afgestemd op de behoefte van de Young Professional. Die wil en verwacht vaak direct een oplossing.

2. Bereikbaar wanneer nodig

Heb je snel een antwoord nodig of moet je echt verder maar loop je vast? Je kunt jouw coach altijd bellen, mailen of appen. Direct en razendsnel een antwoord.

3. Ongelimiteerde kennis

De online community biedt een bibliotheek aan ervaring en kennis. Staat het antwoord dat je zoekt er nog niet bij? Stel je vraag en de community helpt je het antwoord te vinden!

Coaching nodig?

Deze coaching is onderdeel van het 90-dagen-onboarding-programma en kan als zodanig niet los afgenomen worden. "Jammer", denk je nu misschien. Toch denken we natuurlijk wel graag met je mee. Als je het formulier op deze pagina invult en bij bericht jouw specifieke coachvraag achterlaat, gaan we graag voor je op zoek naar een passende oplossing.