Een succesvolle inwerkperiode
van Young Professionals begint bij Centrum voor Zelfsturing

Young Professionals hebben andere behoeften op de arbeidsmarkt. Vrijheid, purpose en aandacht voor privé zijn belangrijker dan roem, geld of aanzien. Wij hebben ontdekt dat deze behoeften vaak leiden tot misverstanden. Vaak al tijdens de onboarding van deze Young Professionals. Misverstanden die leiden tot uitval door burn-out, quite quitting en het daadwerkelijk verlaten van de organisatie.

Centrum voor Zelfsturing ontwikkelde daarom een uniek 90-dagen-inwerk-programma. Speciaal gericht op Young Professionals.

homepage

Geef Young Professionals een vliegende start

Wanneer je een nieuwe medewerker aanneemt wil je niet dat deze al binnen een paar weken of maanden uitvalt. Toch zijn de stress niveaus bij Young Professionals vaak hoog. Met alle gevolgen van dien. Burn-out, quite quitting en zelfs het verlaten van de organisatie. Kun je weer opnieuw beginnen met de werving en selectie.

Het unieke 90-dagen-inwerk-programma van Centrum voor Zelfsturing zorgt ervoor dat:

  • Young Professionals betrokken medewerkers worden
  • Young Professionals productiever zijn doordat ze autonoom kunnen werken
  • Young Professionals minder snel uitvallen door stress gerelateerde zaken als burn-outs

Het 90-dagen-inwerk-progamma geeft jouw nieuw geworven Young Professionals een vliegende start!

90-dagen-onboarding-programma

3 onderdelen die zorgen voor een succesvolle inwerkperiode

1. Communicatie training 

De basis van samenwerken is communicatie. Deze leggen wij met onze communicatie training waarbij we, met gebruik van DISC-profielen, de Young Professional leren hoe zij kunnen afstemmen op andere profielen. Hierdoor ontstaat een prettige manier van samenwerken, worden doelen gehaald en zijn afspraken duidelijk.

BEKIJK DE DETAILS VAN DEZE TRAINING

2. Leiderschap training

Om te weten waar je als Young Professional toe in staat bent is het belangrijk te ontdekken waar je kracht ligt en hoe je die in kunt zetten. Tijdens deze training gaan we aan de slag met de drijfveren van de Young Professional. Gecombineerd met het DISC-profiel geeft dit praktische handvatten om van leiderschap een gewoonte te maken.

LEES MEER OVER DEZE TRAINING

3. Coaching en online begeleiding

Onderzoek laat zien dat we na 1 dag trainen ongeveer 50% vergeten zijn. Na 30 dagen blijft er zelfs maar 20% over van wat we onthouden. Daarom hebben we in ons programma coaching sessies en een online community opgenomen. Hierdoor ontvangt de Young Professional regelmatig feedback en input van zijn of haar persoonlijke coach.

OVER COACHING EN ONLINE BEGELEIDING

De start van het programma

Zorg dat jouw Young Professionals een vliegende start maken en meld ze aan voor 90-dagen-inwerk-programma.

De volgende startdatum van het programma is: maandag 3 april 2023.

De investering voor dit hele 90-dagen progamma is: € 6.500,- excl. BTW.